Hjem > Nyheter > Produkt introduksjon

Goddess Day Guide to Love, åpne en romantisk reise om våren

2023-03-04



8. mars er den internasjonale kvinnedagen, en dag dedikert til å feire kvinners sosiale, økonomiske, kulturelle og politiske prestasjoner. Det er en dag for å reflektere over fremgangen mot likestilling og for å hedre kvinnene som har kjempet for det.

På denne dagen hyller vi kvinnene som har gjort en forskjell i livene våre, enten det er våre mødre, bestemødre, søstre, døtre eller venner. Det er en dag for å anerkjenne deres bidrag og takke dem for deres urokkelige støtte og kjærlighet.

Men den internasjonale kvinnedagen handler ikke bare om å feire fortiden. Det handler også om å se to fremtiden og jobbe mot en mer likestilt og rettferdig verden for kvinner. Vi må fortsette å kjempe for likelønn, reproduktive rettigheter og slutt på vold mot kvinner. Vi må også jobbe for at kvinner skal ha lik tilgang til utdanning og arbeidsmuligheter.

Når vi feirer den internasjonale kvinnedagen, la oss huske at kampen for likestilling ikke er over. Det er opp til oss alle å fortsette kampen og skape en bedre fremtid for kvinner overalt.


Elsk deg selv, det er begynnelsen på en livslang romanse. Du fortjener denne velvære, vær din egen gudinne, selvsikker og strålende. Runxin Home har nøye utvalgt romantiske hjemdekorasjoner for deg, søtt slående på 3.8 kvinnedagen!

Romantisk vårserie Ekstravagant og elegant, la velvære gå hele veien!


Den grønne luften når himmelen, mens røyk omslutter byen. Fruktskålvasen har en klar og gjennomsiktig kropp, og vannet kruser gradvis til topplaget, og skaper en ren og vakker atmosfære med en dynamisk visuell effekt.


Forseggjort håndverk, håndmalt med emalje og tradisjonelle teknikker, skaper intrikate blomster- og fugledekorasjoner. De levende og sjarmerende fargene, elegante kurvene og den ekstraordinære fargemetningen utstråler en romantisk og glad følelse.

"Spring Blossoms, Joyful Moments"-serien Kom og ta kontroll over årets lykke og lykke i dine hender!


Den kalebassformede vasen som symboliserer lykke og velstand, er laget ved hjelp av høytemperatur keramisk produksjonsteknologi. Vasen er belagt med glasur som gradvis går fra grønn til mørkebrun, og etter å ha blitt brent ved høy temperatur på 1300°C gir glasuren en glitrende og gjennomskinnelig effekt fra innsiden og ut. Vasens krakelerte tekstur virker som et mønster av sammenvevde linjer over tid, noe som setter i gang ubegrenset fantasi.


Matchet med den håndlagde emaljen og den håndmalte blomstergrenen til "Spring is in the Air"-serien, gir den kalebassformede vasen med den lovende betydningen "Fulu" en ekstra dose lykke og velstand til hjemmeinnredningen din.


"Jade i fjellet fukter plantene og trærne, og perler blir født i havets dyp uten å tørke ut klippene." Med vakker jade ved din side vil hjertet ditt være rolig, og i hjemmet ditt vil det være en strålende glød. Å sette pris på det på rommet ditt vil bringe tilfredsstillelse til hjertet ditt. Naturlig hvit jade, med sin plettfrie renhet, sammen med den utsøkt malte og fargerike "Overlykkelig"blomstergrener, bringer en ubeskrivelig følelse av livlighet og glede til enkelheten og autentisiteten, noe som gjør livet vakrere og raffinere.

Moderne luksusdekorasjonsserier som gir et liv i fantasi, skjønnhet og raffinement


Dobbeltsidig elektrobelagt S-gull lykketre, utsøkt polering, 360° fri for dødsoner, skaper de ultimate fine produktene, parret med pianosvart krystall, nydelig og blendende lys som et lysutbrudd, ekstremt iøynefallende.



Utsøkt, elegant, vakkert, alle er født og lengter etter det.

Elsk hjemmet ditt, elsk livet ditt, scenen i det kunstneriske livet begynner fra hvert hjørne av hjemmet ditt.

Kontakt oss for mer trendy boliginnredning...

Gratulerer med kvinnedagen!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept