Hjem > Nyheter > Produkt introduksjon

RUNDECOR: Nyt moderne kunstnerisk hjemmedekorasjoner

2023-08-05

RUNDECOR, en profesjonell produsent og leverandør av avansert hjemmeinnredning, setter sin ære i å betjene markedet i over 13 år, dedikert til moderne kunst og banebrytende design. Fokusert på innovasjon og uavhengig forskning og utvikling av moderne kunstnerisk hjemmeinnredning, introduserer RUNDECOR kontinuerlig produkter som inneholder de nyeste hjemmetrendene og moteelementene, og passer til den kresne smaken til mellom- og high-end forbrukermarkedet. Med en lidenskap for innovasjon og uavhengig FoU-ånd, skaper vi dekorativ og funksjonell hjemmeinnredning som har vunnet fordelene til mange forbrukere over hele verden.

Angel Sculpture Ornament - "Eternal Fusion"

Engleskulpturen "Eternal Fusion" av RUNDECOR kombinerer kreativitet med funksjonalitet, og flytter fantasiens grenser. Hvert stykke er omhyggelig håndlaget av håndverkere, og viser merkets forpliktelse til eksepsjonell hjemmeinnredning. Den unike kombinasjonen av harpiks og galvaniseringshåndverk legemliggjør en moderne sensibilitet samtidig som den beholder en tidløs appell, noe som gjør den til et ideelt midtpunkt for ethvert oppholdsrom.
Materialer: Harpiks, legering, marmor
Produksjonsprosess: Håndverksmessig håndmontering
Mål: 355*130*535mm
Farger: Svart og hvit
Minimalistisk keramikkvase - "Pure Serenity"
"Pure Serenity" keramikkvasekolleksjonen utstråler essensen av enkelhet og ro, fengslende hjerter med sin undervurderte eleganse. Hver vase er laget med høykvalitets keramikk, sømløst blandet med enhver interiørstil. Hver vase er tilgjengelig i forskjellige former og størrelser, og legemliggjør minimalistisk estetikk, og gir et snev av ro til miljøet.

Materiale: Keramikk av høy kvalitet
Produksjonsprosess: Presisjonsformproduksjon, høytemperaturfyring
Dimensjoner: Liten (300*110*180mm), Stor (230*100*300mm)
Fargealternativer: Hvit, Svart

Fortryllende glassvase - "Ethereal Beauty"

RUNDECOR presenterer den ikoniske "Ethereal Beauty" glassvaseserien, som henter inspirasjon fra den fortryllende sjarmen til samtidskunst. Hver vase er dyktig håndblåst av håndverkere som bruker premium glass, noe som sikrer dens unikhet og delikatesse. Den glatte, gjennomsiktige overflaten komplementerer naturlig lys, og skaper en magisk atmosfære i ethvert oppholdsrom.
Materialer: Premium glass, emaljelegering
Produksjonsprosess: Dyktig håndblåst glass, håndfarget legering
Dimensjoner: Ulike størrelser tilgjengelig - liten (180*90*280 mm), stor (190*90*350 mm)

Drømmende veggdekor - "Enchanted Reverie"

Veggdekorasjonen "Enchanted Reverie" gir et snev av fantasi til serien, og hever konseptet med moderne interiørdesign. Hvert stykke er en perfekt blanding av aluminium og steinpaneler, og bringer endeløs fantasi til ethvert oppholdsrom. Det utsøkte metallhåndverket er intrikat vevd med naturlige steinpaneler, og produserer fengslende lys- og skyggeeffekter når de elektrifiseres på veggen.
Materialer: Aluminium, fjellpaneler
Produksjonsprosess: Fint metallhåndverk og naturlig steinpanelfusjon
Mål: Diameter 80 cm
Farger: Gull og grå

Mens vi feirer 13 år med innovasjon og fortreffelighet, fortsetter RUNDECOR å redefinere moderne kunstnerisk hjemmeinnredning, og blander på en smart måte de nyeste trendene med tidløs estetikk. Med en urokkelig dedikasjon til håndverk og en forpliktelse til kundetilfredshet, blir RUNDECOR det pålitelige valget for kresne hjemmeinnredningsentusiaster, og legger til kunstens skjønnhet og gleden av funksjonalitet til deres oppholdsrom.

For mer informasjon og for å utforske hele produktutvalget, besøk vår nettside på www.rundecor.com.

Vi tilbyr også høyoppløselige bilder av våre utvalgte produkter og tar gjerne imot henvendelser.
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept